fbpx
13.7 C
Vranje
utorak, 06.06.2023

Trgovište, jedna od najsiromašnijih opština u Srbiji, novi auto plaća 40.000 evra

Odabrani članci

Jovana Mladenović
Jovana Mladenović
Saradnica portala, studentkinja novinarstva

TRGOVIŠTE – Opština Trgovište, koja je svoj vozni park obnovila novim autom u vrednosti od 4,8 miliona dinara, našla se na listi vlasnika omiljenog službenog automobila preduzeća, ustanova, gradova i opština – „škode“, pišu Južne vesti.

Opština je vozila kupila od firme Auto Čačak, koja je nekoliko puta već obnavljala vozne parkove opština na na jugu, a ovog puta je bila jedina koja je konkurisala na tender.

Od strane opštine Trgovište, koja spada u jednu od najsiromašnijih opština na jugu, specifično se tražila metalik crna limuzina proizvedena ove godine, sa euro 6 motorom, automatskim 7-stepenim menjačem i multifunkcionalnim servo volanom.

„Klima uređaj sa automatskom regulacijom; centralno zaključavanje sa daljinskim komandom, elektro podizači prednjih i zadnjih stakala, elektro podesivi, sklopivi i grejni spoljašni televizori, LED farovi, dnevna svetla, zadnja svetla i prednja svetla za maglu, uređaj za pranje farova, prednji i zadnji parking senzori i kamera za pomoć pri parkiranju unazad, star/stop sistem, minimum 6 zvučnika; unutrašnji retrovizor sa automatskim zatamnjenjem – samo su neke od karakteristika iz specifikacije“ – javljaju Južne vesti.

Firma koja se jedina oglasila na tender, Auto Čačak, generalni je uvoznik „škode“ za Srbiju, a poznata je i po tome da snabdeva vozne parkove gradova i opština na jugu.

Trgovina kojom su „osvežili“ vozni park u opštini Trgovište, vredna je 4,8 miliona dinara sa PDV-om, odnosno oko 40.000 evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci