fbpx
2.6 C
Vranje
četvrtak, 22.02.2024

Grad pozvao privrednike da dostave podatke o zagađivanju sredine

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine obaveštava sve privredne subjekte sa teritorije Grada Vranja da su u obavezi da dostave podatke za Lokalni registar izvora zagađivanja, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Podatke za Lokalni registar izvora zagađivanja u obavezi su da dostave privredni subjekti sa teritorije Grada Vranja, koji predstavljaju izvore zagađivanja različitih delatnosti koje su definisane u Listi 2. Pravilnika o metodologiji za izradu nacionalnog i lokalnog registra izvora zagađivanja, kao i metodologiji za vrste, načine i rokove prikupljanja podataka („Službeni glasnik RS“, br. 91/10, 10/13 i 98/16).

U skladu sa članom 7. Pravilnika, podaci za Lokalni registar izvora zagađivanja se dostavljaju na propisanim obrascima na sledeći način: jedan popunjen komplet obrazaca, odštampan u papirnoj formi i ukoričen u jedinstven dokument, propisno potpisan i overen od strane odgovornog lica na adresu: Gradska uprava Vranje, Kralja Milana br. 1, 17500 Vranje, i jedan elektronski popunjen komplet obrazaca na CD-u ili poslat na imejl-adresu: ekovranje@gmail.com, marija.blagojevic@vranje.org.rs i zivotnasredina@vranje.rs.

Podaci se dostavljaju najkasnije do 31. marta tekuće godine za prethodnu godinu i obuhvataju period od 1. januara do 31. decembra.

Detaljnije informacije možete pronaći na ovom linku.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci