fbpx
16.7 C
Vranje
četvrtak, 28.09.2023

Put ka ravnopravnosti: Grad poziva na izradu plana za rodnu jednakost

Odabrani članci

Jovana Mladenović
Jovana Mladenović
Saradnica portala, studentkinja novinarstva

VRANJE – Gradska uprava Grada Vranja obaveštava sve građane o toku izradu Lokalnog akcionog plana za rodnu ravnopravnost. Saradnja između Grada Vranja i Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) dovela je do početka sprovođenja ankete javnosti, sa ciljem da se unapredi postupanje u politikama rodne ravnopravnosti. Ova aktivnost se odvija u okviru projekta „Održive usluge na lokalnom nivou“, koji je podržan od strane Vlade Švedske.

Upitnik koji se sprovodi radi istraživanje, sadrži pitanja koja se tiču teme rodne ravnopravnosti, sa ciljem da se stekne uvid u potrebe i probleme žena na teritoriji grada Vranja i anoniman je.

Gradska uprava poziva građane i građanke da popune upitnik koji se može dobiti u Uslužnom centru Gradske uprave grada Vranja na adresi Kralja Milana 1, šalter broj 1, kao i u objektima mesnih zajednica i ambulantama Doma zdravlja u svim naseljenim mestima na teritoriji grada Vranja.

Upitnik se može popuniti i putem elektronskog puta na zvaničnoj internet stranici grada Vranja na sledećem linku: https://forms.office.com/e/HQDG57ERHd. Dostupan je i na fejsbuk stranici grada Vranja.

Uprava poziva sve zainteresovane da se uključe u izradi ovog važnog akta za stanovnike naše lokalne zajednice. Elektronski upitnik će biti dosupan do 20.juna 2023.godine.

U vezi dodatnih pojašnjenja i pitanja, možete pozvati broj telefona 064/85 90 838 ili putem mejla tivanovic.kler@yahoo.com.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci