fbpx
12.1 C
Vranje
subota, 24.02.2024

Procedura prijave za po 30 evra u maju i novembru

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD / VRANJE – Prijava građana za novčanu pomoć države počinje 28. aprila i tada će biti omogućena elektronska prijava, putem sajta Uprave za trezor, kao i telefonski na broj koji će na vreme i biti zvanično objavljen. Građani će po 30 evra dobiti u maju i novembru, a ko se prijavi za prvih 30, automatski će dobiti i drugih 30 evra, prenosi Blic.

Registracijom na sajtu Uprave za trezor građani će morati da unesu četiri podatka – JMBG, broj lične karte i banku u kojoj imaju otvoren račun, a ukoliko nemaju već otvoren račun u nekoj banci treba da izaberu banku preko koje žele isplatu novca i automatski će im biti otvoren namenski račun, koji se posle podizanja novca gasi.

Krajem aprila biće otvoren kol centar, za one koji se prijavljuju telefonskim putem. Penzioneri, njih 1,7 miliona, u narednih devet meseci dobiće 110 evra, a isplate će ići u tri rate – u maju 30 evra, u septembru 50 evra i u novembru 30 evra. Oni neće morati da se prijavljuju, jer u Fondu PIO postoji uhodan sistem.

Pročitajte više:

Novo zaduženje Srbije za milijardu evra

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci