fbpx
9.8 C
Vranje
ponedeljak, 27.03.2023

Prijava za novčanu pomoć porodicama boraca i ratnih vojnih invalida otvorena do 6. decembra

Odabrani članci

Grad Vranje
Grad Vranjehttp://www.vranje.org.rs
Služba za odnose sa javnošću grada Vranja na zvaničnom sajtu dnevno ažurira informacije o radu lokalne izvršne i zakonodavne vlasti. Izrađuje Informator o radu organa Grada i bilten "Mesečnik".

VRANJE – Komisija za izbor korisnika jednokratne pomoći za porodice boraca i ratnih vojnih invalida, objavila je Javni poziv za podnošenje prijava radi ostvarivanja prava za dodelu jednokratne pomoći.

Prijavu mogu podneti pojedinci i domaćinstva u periodu od 29. novembra do 6. decembra, ukoliko ispunjavaju opšte uslove: da su državljani Republike Srbije, da imaju prebivalište, odnosno boravište na teritoriji Grada Vranja, najmanje dve godine, da imaju dokaz o učešću u ratu, rešenje o invalidnosti ili je član porodice civilne žrtve rata.

Zahtev se podnosi na prijavnom obrascu, koji se može preuzeti na šalteru br.1 Uslužnog centra Gradske uprave, ili sa zvaničnog gradskog sajta, uz koji se prilaže i propisana dokumentacija, koja je navedena u Javnom pozivu.

Izbor korisnika vršiće se na osnovu kriterijuma koji su definisani Pravilnikom o uslovima i kriterijumima za dodelu jednokratne pomoći za porodice boraca i ratnih vojnih invalida na teritoriji Grada Vranja. Konačnu Odluku o izboru korisnika donosi Gradsko veće, na predlog nadležne Komisije.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci