fbpx
9.6 C
Vranje
nedelja, 25.02.2024

Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend u PBS

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Na repertoaru Pozorišta „Bora Stanković“ (PBS) u Vranju, u petak, 15 decembra, na večernjoj sceni, od 19 sati, biće predstava „Ništa nećemo zaboraviti“, a u nedelju, 17. decembra, na dečjoj sceni, od 12 sati, komad „Čarobnjak iz Oza“, saopštila je Služba za odnose sa javnošću.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar, u subotu, 16. decembra, biće prikazana dva filma. U terminu za mališane, od 12 sati, na repertoaru je animirani avanturistički film „Pačija posla“.

„Reč je o uzbudljivom i nepoznatom putovanju, sa zabavnom, pernatom porodicom, putovanje kakvo ćemo prvi put doživeti u novoj, originalnoj animiranoj komediji ‘Pačja škola“, poručuju iz produkcije.

U večernjim terminima, od 18 i 21 sat, na repertoaru je film „Napoleon“.

„‘Napoleon’ je epski akcijski spektakl koji detaljno prikazuje uspone i padove legendarnog francuskog cara Napoleona Bonaparte, kojeg glumi dobitnik Oskara, Joakin Feniks. Nasuprot zadivljujućoj pozadini filmskog stvaralaštva velikih razmera koje je stvorio legendarni reditelj Ridli Skot, film prikazuje Bonapartin nemilosrdni put do moći kroz prizmu njegovog zavisničkog, promenljivog odnosa sa svojom jedinom istinskom ljubavlju, Džozefinom, pokazujući svoje vizionarske vojne i političke taktike u nekim od najdinamičnijih bitaka ikada snimljenih“, navode iz produkcije.

Karte za pozorišne predstave i filmske projekcije, osim na biletarnici, mogu se kupiti i onlajn, na sajtu PBS.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci