fbpx
16.7 C
Vranje
četvrtak, 28.09.2023

Počela prijava za vaučere od 15.000 dinara za odmor u Srbiji

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD / VRANJE – U svim poštama širom Srbije građani od danas mogu da se prijave za vaučere vredne 15.000 dinara kojima država subvencioniše i podstiče za odmor u Srbiji i domaći turizam.

Građani koji su prethodno preuzeli vaučere od 5.000 dinara takođe mogu da se prijave, ali će dobiti razliku od 10.000, objavnila je ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, studenti, građani koji zarađuju manje od 70.000 dinara.

Za državnu subvenciju mogu da se prijave i svi građani koji ostvaruju pravo na tuđu negu i pomoć, socijalnu zaštitu, kao i svi koji imaju regiostrovana poljoprivredna gazdinstva.

Uslov za prijijavu i preuzimanje vaučera je rezervacija u ugostiteljskim i turističkim objektima u kojima građani žele da provedu odmor.

Drugi uslov je da se vaučri iskoriste do 31. oktobra za minimum pet noćenja, objasnila je ranije resorna ministarrka Tatjana Matić.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci