fbpx
4.2 C
Vranje
nedelja, 10.12.2023

Počela prijava za novčane nagrade uspešnim studentima iz Vranja

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Gradsko veće raspisalo je Javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja za školsku 2022/2023. godinu, a iz Službe za odnose sa javnošću saopšteno je koji su uslovi za ostvarivanje prava na finansijsku nagradu.

Najpre, prijavljeni moraju biti redovni studenti visokoškolske ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, i da se finansiraju iz budžeta. Potom, moraju biti redovni studenti od 3-6. godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija, ili studenti master studija i da su odgovarajuću godinu studija upisali prvi put, te da nisu izgubili, odnosno obnovili, ijednu godinu studija.

Prosečna ocena tokom dosadašnjih studija prijavljenima mora biti najmanje 9,25 za prvu kategoriju nagrade, odnosno 9,51 za drugu kategoriju nagrade.

Studenti moraju imati prebivalište na teritoriji grada Vranja i imaju najviše 26 godina starosti.

Prijava na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnosi se Odeljenju za društvenu delatnost – Odseku za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje sa naznakom – za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang liste prispelih prijava učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima, preko pisarnice Gradske uprave grada Vranja.

Rok za prijavljivanje na konkurs je 15 dana, od dana objavljivanja konkursa na zvaničnom sajtu grada Vranja, zaključno sa 16.11. 2022. godine. Informacije i prijava na konkurs mogu se dobiti na šalteru broj 1, Gradske uprave grada Vranja i na broj telefona 0648907710.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci