fbpx
6.1 C
Vranje
četvrtak, 23.03.2023

„OMG, nzm nišš, totalno sam zabagovao!“: Novi konkurs Pedagoškog

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Pedagoški fakultet u Vranju raspisao je tri nagradna konkursa – literarni, foto konkurs, i konkurs za najbolji slogan, a pravo učešća imaju svi učenici/ce treće i četvrte godine srednjih škola iz južne i istočne Srbije.

Za učestvovanje na literarnom konkursu potrebo je dostaviti pisani sastav, esej, pesmu, priču na jednu od tri teme: „OMG, nzm nišš, totalno sam zabagovao!“ – kako govori moja generacija?, „Prijateljstvo u književnosti i životu“ i „Priče iz starine“.

Za foto konkurs potrebno je poslati fotografije na jednu od sledećih tema: „Nebo“, „Šta kriju trgovi“, „Lepota čitanja“, „Lepota druženja“, a jedan kandidat/kinja može poslati najviše četiri fotografije. Prvo mesto osvaja fotografija sa najvećim brojem lajkova na instagram profilu Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Na konkurs za najbolji slogan treba da se odgovori na pitanje treba da odgovori na pitanje „Kako obrazovanje u slogan da stane?“. Jedan kandidat/kinja može poslati najviše tri slogana.

Na konkurs se mogu prijaviti srednjoškolci/ke iz Pčinjskog, Jablaničkog, Nišavskog, Borskog, Zaječarskog, Pirotskog, Topličkog i Kosovsko- pomoravskog okruga.

Učesnike konkursa očekuje nagradni fond a radove je moguće poslati poštom na adresu: Pedagoški fakultet u Vranju, Partizanska 14, 17500 Vranje ili na mejl: konkurspedagoskifakultet@gmail.com najkasnije do 20. marta 2023. godine.

Proglašenje pobednika/ce i uručenje nagrada obaviće se na „Dan Pedagoškog fakulteta“ u Vranju, 7. aprila 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci