fbpx
4 C
Vranje
utorak, 28.11.2023

Od danas moguća rezervacija karata za BPD

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Iz Pozorišta Bora Stanković su uoči puštanja u slobodnu prodaju kompleta i pojedinačnih ulaznica za festival Borini pozorišni dani najavili da je od danas moguća rezervacija kompleta ulaznica.

Svi zainteresovani mogu poslati privatnu poruku preko Vibera, Instagrama ili Facebook stranice, u kojoj je potrebno navesti željeni broj kompleta, ime i prezime i kontakt telefon“ – kažu iz Pozorišta i dodaju da će odmah nakon prispeća karata iz štampe kontaktirati sve koji su rezervisali komplete i informisati ih o preuzimanju.

Pojedinačne ulaznice će biti u slobodnoj prodaji i rezervacije su moguće isključivo za komplete. Kako objašnjavaju, iskustvo iz ranijih godina je pokazalo da publika koja želi da prati ceo festival može da ostane bez kompleta, jer se brzo prodaju karte za predstave u kojima igraju poznati glumci.

Ulaznice će se prodavati po ceni od 800 dinara ako se radi o pojedinačnoj i 4.000 dinara, za komplet od 7 ulaznica, koliko će i predstava biti prikazano. Među glumcima koji će biti na sceni pred vranjskom publikom su Nenad Jezdić, Nataša Ninković, Nela Mihailović, Hana Selimović, Ljubomir Bandović, Sloboda Mićalović, Ljiljana Blagojević, Bojan Dimitrijević i dr.

O predstavama koje će biti na repertoaru tokom BPD možete pogledati više na ovom linku >>>

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci