fbpx
6.1 C
Vranje
četvrtak, 23.03.2023

Milosavljević o promeni Statuta: Više informacija kada se završi Nacrt, radi se o usklađivanju

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Odbornici Skupštine grada Vranja su na današnjoj sednici prihvatili predlog Gradskog veća da se pristupi promeni Statuta grada, a kako za portal Slobodna reč kaže članica GV Danijela Milosavljević, „o tome se više može razgovarati kada se odradi Nacrt odluke“.

Objašnjava da se današnje glasanje ticalo predloga da se pristupi promeni, te da će se „uskladiti još neke sitnice i odraditi preciziranje nekih normi“.

Nacrt odluke o promeni Statuta grada Vranja kreiraće Komisija koja je formirana danas, a u njoj su rukovoditeljka Odeljenja za poslove organa grada Ljiljana Stojanović, sekretarka Skupštine Jelena Maksić, načelnica Opštinske uprave Vranjska Banja Ljiljana Manasijević i predsednica Skupštine opštine Vranjska Banja Svetlana Cvetković.

Zadatak Komisije biće da najkasnije u roku od 7 dana sačini Nacrt Odluke o promeni Statuta grada Vranja i da je dostavi Gradskom veću radi utvrđivanja Predloga odluke o promeni Statuta , koja će se potom ponovo naći pred odbornicima lokalnog parlamenta.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci