fbpx
9.8 C
Vranje
ponedeljak, 27.03.2023

Leskovac daje 895.000 evra za zamenu sijalica

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

LESKOVAC – Grad Leskovac potpisao je ugovor o zameni sijalica vredan 895.000 evra sa beogradskom kompanijom Keep Light, objavile su danas Južne vesti, uz napomenu da je prethodno u januaru takav predlog ugovora bio odbačen. Predlog ugovora o zameni sijalica u Leskovcu, koji je u postupku javne nabavke za 895.000 evra dobila beogradska firma Keep light, povučen je početkom godine pred samo zasedanje Skupštine, a gradonačelnik Goran Cvetanović je tada objasnio da je sporan izbor savetnika koji je radio na projektu, navode Južne vesti.

Opozicioni odbornik Nebojša Cakić rekao je za taj portal da se ugovor vredan 895.000 evra ponovo pojavio nekoliko dana pre zasedanja Skupštine, u istom obliku, da je predlog potpisao načelnik Gradske uprave, a ne gradonačelnik Leskovca.

Praktično nisu promenili ništa i pojavljuju se uz konstataciju da je stručni tim radio i doneo odluku da je sa njihovog aspekta sve u redu“ – izjavio je Cakić.

Južne vesti podsećaju da je firma Keep Light dospela u žižu javnosti kada su novinari portala Pištaljka.rs otkrili da je beogradska novogodišnja jelka za 2017. godinu plaćena čak 83.000 evra i da je u centru grada postavljena pre završetka tendera.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci