fbpx
16.7 C
Vranje
četvrtak, 28.09.2023

Krizni štab: Mere na snazi još ovaj vikend

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD / VRANJE – Institucije kulture, pozorišta, muzeji i bioskopi od ponedeljka će raditi do 21 sat, dok će postojeće mere koje se odnose na tržne centre i ugostiteljske objekte ostati na snazi još ovaj vikend, odlučeno je na jutrošnjoj sednici Kriznog štaba, objavile su Novosti u internet izdanju. Prema informacijama Novosti, Krizni štab će se ponovo sastati u ponedeljak kako bi se razmatrala odluka o produženju radnog vremena za maloprodajne objekte, restorane i kafiće do 20 časova.

Izvori lista prenose da su lekari bili izričiti da se ne ublažavaju mere ovog vikenda i da se sačeka analiza epidemioloških brojki kako bi se u ponedeljak eventualno relaksirale mere.

Predstavnici vlasti su bili za to da se mere „olabave“ već u subotu i nedelju, ali će se preseći prvog radnog dana sledeće sedmice. Konkretno, predlog predstavnika vlasti je da se omogući rad restorana, kafića i maloprodajnih objekata do 20 časova i postoje veliki izgledi da će tako i biti.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci