fbpx
7.9 C
Vranje
sreda, 21.02.2024

Konkurs za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova otvoren do 31. decembra

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Vranja za 2023. godinu još uvek je otvoren za preostala neutrošena sredstva i trajaće do utroška sredstava, a najkasnije do 31. decembra, saopštila je Služba za odnose sa javnošću.

U prethodnom periodu, na osnovu prijava građana i nakon izvršenog preseka prispelih prijava, na svake dve nedelje, komisija je, 25. oktobra i 10. novembra, utvrdila liste domaćinstava kojima su odobrena sredstva za finansiranje programa energetske sanacije, nakon čega su izrađeni trojni ugovori i prosleđeni Ministarstvu rudarstva i energetike na saglasnost. Po dobijanju saglasnosti ugovori će biti uručeni građanima.

Na osnovu poslednjeg preseka prispelih prijava, pregleda i terenske provere ispunjenosti tehničkih uslova prijava građana, komisija je pripremila rešenja kojima je utvrđena ispunjenost uslova za dodelu bespovratnih sredstava.

Građani kod kojih je rešenjem utvrđeno da nisu ispunjeni uslovi za dodelu bespovratnih sredstava imaju pravo prigovora na rešenje u roku od osam dana.

Na osnovu pozitivnih rešenja biće formirana lista domaćinstava kojima su odobrena sredstva za finansiranje programa energetske sanacije i objavljena najkasnije 29. novembra.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci