fbpx
14.9 C
Vranje
utorak, 06.06.2023

Koncert duvačkog kvarteta iz Novog Sada večeras u sali PBS

Odabrani članci

Jovana Mladenović
Jovana Mladenović
Saradnica portala, studentkinja novinarstva

VRANJE – Nastupom Novosadskog duvačkog kvarteta, koji je zakazan večeras od 20 časova u Pozorištu „Bora Stanković“, otpočinje tradicionalna kulturna manifestacija koja je posvećena klasičnoj muzici, „Maj mesec muzike“.

Za ovu manifestaciju predviđeno je 12 koncerata, kao i obeležavanje Dana škole 31. maja. Na koncertima u okviru ove manifestacije, predstaviće se umetnici iz Srbije i Makedonije na razlićitim formama i instrumentima.

Pored ovih koncerta, biće i solista, kao i koncerta horskog pevanja gde će nastupiti dečji i Gradski mešoviti hor, čiji će dirigent biti Aleksandra Savić. Ovo je 23. po redu manifestavija koju organizuje Muzička škola „Stevan Mokranjac“, uz podršku Grada i Ministarstva kulture.

Koncerti će se održati na dve lokacije, u sali Pozorišta i u Koncertnoj sali Muzičke škole, sa početkom od 20 časova, dok će program predviđen povodom Dana škole, biti održan u svečanoj sali Domaa vojske u Vranje. Ulaz za sve koncerte je besplatan, a ceo program možete videti u nastavku.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci