fbpx
16.3 C
Vranje
nedelja, 28.05.2023

Humanitarni koncert: Nikola Rokvić peva „Za tri naše“

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – U organizaciji Eparhije Vranjske pevač Nikola Rokvić održaće humanitarni koncert u porti Sabornog hrama 20. aprila, potvrdili su za VOM organizatori.

Minimalna cena ulaznice koje će se naći u preporodaji je 500 dinara za fizička lica i 1000 dinara za pravna. Na koncertu će biti postavljene i donatorske kutije.

Nikola Rokvić biće gost Vranja i kako je rekao zadovoljstvo mu je što može dati doprinos jednoj velikoj građanskoj akciji. Podršku nastupu pružiće i hor „Vera“, a u najavi je i iznenađenje večeri.

Glumac Milan Vasić iz Vranja, takođe je pružio podršku prikupljanju sredstava za lečenje. Na društvenim mrežama pozvao je pratioce da slanjem poruka pomognu lečenje Vranjanki i  poslao je dva potpisana dresa fudbalera kluba Partizana, koji će se naći na humanitarnim licitacijama.

Podsećamo da skoro mesec dana humanitarci okupljeni oko više organizacija, a na inicijativu „Ženskog solidarnog fronta“, sprovode niz akcija u cilju prikupljanja sredstava za tri korisnice fondacije Budi human.

Pod sloganom „Za tri naše“ Ženski solidarni front, Eparhija Vranjska, Udruženja Roditeljstvo plus i Borino evropsko Vranje, škola fudbala Prestiž i Društvo onkoloških pacijenata sproveli su više akcija i svakodnevno rade na prikupljanju sredstava za lečenje, Adrijane, Snežane  i Nadice. Uz pomoć brojnih pojedinaca, preduzeća, ustanova i javnih ličnosti do sada je na račune uplaćeno preko milion i po dinara, novac je moguće uplatiti i preko Humanitarna fondacije „BUDI HUMAN“.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci