fbpx
3 C
Vranje
nedelja, 10.12.2023

PBS objavilo pozorišni i bioskopski repertoar za septembar

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Pozorište „Bora Stanković“ objavilo je kompletan repertoar za septembar, sa terminima predstava i filmskih projekcija.

Sve predstave na „večernjoj sceni“ biće igrane od 20 časova. Festival animiranog filma „Zlatni puž“ biće održan 11. septembra. Predstava „Kude mi je žena“ – po tekstu Luke Đakomocija a u režiji Lilijane Ivanović – biće odigrana 15. septembra, dok će komad „4 zida ili tragikomedija o karantinu“ – po tekstu Bojana Tasića, Aleksandre Jovanović i Nine Plavanjac, u režiji Stevana Bodrože – biti odigran 19. septembra.

Predstava „Nečista krv“ – režisera Juga Đorđevića a po tekstu Bore Stankovića i Tijane Grumić – biće izvedena 22. septembra, a četiri dana kasnije i „Ministarka“ po Branislavu Nušiću, u režiji Vladimira Lazića a po tekstu Saše Jelenkovića.

Dve predstave će u septembru biti na „dečjoj sceni“, 17. i 24. ovog meseca, i to „Tri praseta“, u režiji Bojana Jovanovića, i „Pinokio“, po tekstu Darka Kovačovskog i Nađe Vasileve a u režiji Darka Kovačovskog.

Filmska projekcija „Morsko čudovište“ biće na repertoaru 9. i 10. septembra, u 12 časova, dok će „Nemoguća misija 7“, takođe, biti prikazana 9. i 10. septembra, ali u večernjem terminu – od 20 sati. „Nindža kornjače – haos“ biće prikazane 16. i 23. septembra, od 12 časova, a „Pravednik 3 – konačno poglavlje“ 16. i 23. septembra, u 20 sati.

Projekcija „Patrolne šape – Moćni“ biće održana 30. septembra i 7. oktobra, od 12 sati, a „Plaćenici 4“ 30. septembra i 7. oktobra, od 20 časova.

Radno vreme blagajne Pozorišta „Bora Stanković“ u ponedeljak, utorak i petak je od 13 do 20 časova, u subotu od 10 do 12 i od 16 do 20 časova, a u nedelju od 10 do 12 sati.

Cena ulaznice za „večernju scenu“ je 400 dinara, za „dečju scenu“ 200 dinara, a ulaznica za filmske projekcije 400 dinara.

Foto: Instagram / Pozorište Bora Stanković

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci